Resan går norr ut

Imorgon går den långa långa resan till norra delen av det här norra landet i norra europa och norra delen av världen.. Till norrland och Härnsöand bär släden, eller rättare sagt tåget.

I flera år hadde jag och emma ett distansförhållande, och då var det mycket tåg. Många gånger man satt där och tänkte… var ledsen ibland och glad ibland. Många gånger man frågade sig själv om det var värt det, att ha ett distansförhållande med 63 mils avstånd som det var då.

Idag vill jag svara att ja, det var värt det! Är väldigt tacksam över att lära känna Emma och låta henne lära känns mig. Nu är det dags igen, att ta tåget norrut. Först några dagar i Härnösand och sen jul i Östersund. Sen blir det Linköping en sväng innan nyår. Pjuh, på ett sätt vill jag bara vara hemma och ta det riktigt riktigt lugnt. Den här julen och nyår vill jag slappna av hitta på roliga slappa saker.

Idag var sista dagen på utbildningen samhällsentrepenörer för min del. I morse var det frukost och utvärdering. I vår kommer jag satsa mer på ungradio och mer på mitt företag som just nu har flera spännande projekt på gång. Du har väl inte missat www.reklamtro.se som jag startade för drygt en vecka sen?

Nu går snart släden, väskorna är packade!

One thought on “Resan går norr ut

Comments are closed.