Anders c/o Josefsson

Anders c/o Josefsson

Välkommen till Anders c/o Josefsson som erbjuder tjänster inom media, ledarskap och inspiration. Här presenterar jag lite av vad jag gör. Är du intresserad och vill veta mer finns mina kontaktuppgifter längst ner på sidan, tveka inte att höra av dig.

cviconmick
Media

Jag är utbildad journalist och producerar material för webb, tryck, radio och podcast. Det kan handla om radioinslag, tidningstexter, uppbyggnad av webbplatser eller layout och redaktörskap för olika trycksaker och tidningar. Jag har en stark känsla för färg och form samt hur viktigt arbete med sociala medier och varumärkesbyggande är.

Anders är en journalist med ett öppet och nyfiket sinne som ständigt söker nya vägar och kanaler för att nå ut till människor.

Robert Davidsson, Journalist TV4-gruppen

cviconledare
Ledarskap

Jag är en utbildad och prisad ledare som leder olika former av projekt, ofta tillsammans med barn och ungdomar. Jag har varit ledare för radioprojekt, feriepraktik, samt flera projekt med stöd från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor och allmänna arvsfonden. Arbete med individerna i en grupp för att tillsammans bli starkare och den personliga utvecklingen hos deltagare är det som driver mig.

Anders är en person som kan jobba drivande och målmedvetet. Han har en underbar förmåga att kunna ifrågasätta och utmana kulturer och vanor. Han är bra på att hålla fokus på moraliska värderingar i sitt arbete.

Hanna Pettersson, tidigare kollega Nätverket SIP

cviconlampa
Inspiration

Att göra saker på annorlunda sätt, utmana och ifrågasätta är för mig livsviktigt. Genom min nyfikenhet och vilja att förbättra sammanhang jag är i hoppas jag kunna inspirera och visa på den kraft som finns i att göra saker tillsammans och våga fråga.

Anders är väldigt kreativ och idérik. Han är engagerad i människor och vill göra sådant som gör skillnad och lägger då ner hela sin själ i det.

Hanna Eklöf, Frilansjournalist

Anders Josefsson
073-615 54 05
info@andersjosefsson.se
Backa ringgata 4, 511 63 Skene