Alla har vi begränsningar

Dom senaste dagarna har jag verkligen fått uppleva att man har begränsningar. Det behöver inte bara vara något negativt, även om man lätt tänker så.

Jag är fortfarande halvt sjukskriven och ska vara det ända fram till den siste maj, det är ju en evighet… Men jag är glad att jag bor i Sverige där man kan vara sjukskriven och det finns hur många system som helst som fångar upp en. Det tråkiga är bara allt pappersarbete och byråkrati för att få hjälp.

Jag har precis fått ytterligare en diagnos på min mage, IBS heter sjukdomen och innebär att jag har en extra känslig mage, som inte riktigt vill som jag vill. Bland annat har jag en störd motorik vilket gör att tarmarna rör sig för mycket och knyter sig, och det gör ont.

Planen är att jag och Emma ska till Taizé i april, hoppas verkligen att jag kan åka då och att magen inte ska hindra mig.

One thought on “Alla har vi begränsningar

  1. Oj, då. IBS är inget skoj. Läste en blogg (som *författaren för bloggen* la ner då hon gifte sig och blev gravid i somras) av en som har IBS. Det som hände med henne, förutom att hon hade känslig mage och fick vara supernoga med vad hon åt och sånt, var att hon gick ner 15-18 kg (minns inte exakt), vilket var extremt för den lilla tjejen, tycker jag. Så runt 50-55 kg kanske hon vägde sen till sina nära 170 ståtliga centimeter. Not so very good. Hoppas det går bättre för dig. 🙂

Comments are closed.