Nu flyttar bloggen igen

Nu var det dags igen. Den här bloggen har fått en ny adress. Den här gången den kanske mest logiska, nämligen www.andersjosefsson.se
Dessutom måste jag passa på att tipsa om www.emmalu.se som är min sambos blogg där man kan följa hennes liv och hennes stora krativitet. Målningar, foton, grafiktryck, smycken, musik och mycket mer, spana in! Även den bloggen har precis fått en ny adress.

www.emmalu.se
www.andersjosefsson.se

3 thoughts on “Nu flyttar bloggen igen

  1. Haha! Du samlar på adresser 😉

    Du jag såg en bra reklam imorse från Unicef. Hittade den tyvärr inte på deras hemsida(hade tänkte bjuda på en länk) Men det var bra och tänkvärd såhär i juletid och jag tänkte direkt på reklam/tro!

  2. Nej det har jag inte gjort, bara en tillfällig formsvacka skulle man kunna säga =) Loopia som sköter den har strulat till det lite, förhoppningsvis är allt som det ska imorgon igen.

Comments are closed.