Världen förändras, och jag med den!

Jag har tillfälligt flyttat. Bor nu tillsammans med min vän Daniel i Linköping. Jag är fortfarande sjuksirven den här veckan ut och det ska jag försöka ta tillvara på genom att läsa böcker och ta det riktigt lugnt.

Emma och jag behövde plats för att andas och tänka efter. Vi har gått igenom en hel del jobbiga saker under vårat förhållande. Nu ska vi vara ifrån varandra först två veckor, sem träffas några dagar och sen ifrån varandra några veckor till.

Frågor som går på random i mitt huvud just nu är: Vem är jag? Vem vill jag vara? Vad vill jag göra? Stora frågor som jag hoppas på få lite mer svar på dessa veckor. Världen förändras, och jag med den.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat