Ny design, ny adress och en omstart

Den här bloggen har hitills legat ganska lågt, några få inlägg då och då.

Från och med idag hittar man den här bloggen på en ny adress, nämligen blogg.typisktanders.se och inte på typisktanders.blogspot.com som tidigare.

Jag har även den senaste veckan lanserat en ny version av www.typisktanders.se där man kan läsa om mig och mitt företag.

I och med det här kommer jag framöver blogga mer och oftare, om saker som berör mig och som på olika sätt är typiskt mig.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat