Semestern är över

Nu är min semester över, första dagen på jobbet idag. Det känns riktigt bra. Har ett jobb som jag trivs med och bra folk att arbeta ihop med. Men samtidigt börjar en massa tankar flyga runt i mitt huvud. Vad är det för saker som jag missat att komma ihåg? Vad har jag för saker och uppdrag som ännu är ouppklarade? Men jag börjar så sakta få koll på vad jag har att göra och vad som kan vänta ett tag.

Nu närmast ska jag förbereda inför ideakuten som kommer finnas ute på en buss på fredag och hjälpa till med att bolla idéer. Känns som ett konstigt sätt att göra det, men samtidigt roligt och utmanande.

Sen ska jag även börja med efterarbete efter sommarens projekt som ungradio drev i Jönköping. En del ekonomi som måste redas ut och så en projektrapport. Mycket tänk på hur det gick och vad som skulle kunna göras annorlunda. På onsdag är det mässa på Växjö univeritet och jag ska vara där för att marknadsföra Studentradion, som ungradio driver projekt tillsammans med. Så nu drar även det projektet igång igen.

Mycket på en gång, kommer nog gå lite skakigt nu i början tills jag får balans på alla saker och hur mycket tid jag har och måste lägga på varje sak.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat