Jag har en ny församling

Idag har jag och Emma blivit välkommnade i Missionskyrkan Växjö. Att komma till en ny kyrka, en kyrka där man inte är uppväxt har både för och nackdelar. Just nu känns det jättebra. Många hälsade oss välkommna och jag tror att jag behöver kyrkan och att kyrkan behöver mig. Jag hoppas kunna vara med och påverka och vara en tankeväckare som säger ”hallå, vad håller vi på med” när allt bara går på rutin. Min tro är på uppgång och det känns jättebra. Har saknat den här känslan ganska länge nu, hoppas att den håller i sig. Har också varit på lunch hos pastorn, grillat och firat några som fyller år i veckan och nu ikväll var vi på ”andrum” i Torparkyrkan. Ett lugnt möte med mycket lovsång och bön. Det var skönt. Det finns stora planer i luften just nu… vart dom leder är svårt att säga just nu, men jag tror på planerna och jag tror på oss! Godnatt sverige.