Jönköping, staden med få nyanser

Nu har man bott i Jönköping i drygt ett halvår och man märker mer och mer hur svartvit den här staden är.

Att det är en stad som det kryllar av kyrkor och kristna människor. Men så finns det gått om människor som på olika sätt tar bestämt avstånd från alla kristna. Det är svårt att vara något mellanting, men det är det jag är just nu. Min tro är inte direkt stark men jag kan heller inte säga att jag tar totalt avstånd från tron.


One Reply to “Jönköping, staden med få nyanser”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat