Sommar

Nu är det sommar igen. Jag har semester och laddar samtidigt upp inför radioprojektet i Jönköping som börjar snart.

Jag hoppas det blir en rolig, spännande och nyskapande radio som lockar många lyssnare och engagerar. Just nu planeras det för fullt och jag kan avslöja att vi kommer ha en studio väldigt centralt mellan öster och väster i Jönköping…

Projektet genomförs som feriepraktik för 16 ungdomar mellan 16-20 år tillsammans med ungradio, Radio Live och Jönköpings kommun.

www.radiolive.se
www.ungradio.se


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat