Är jag vaken?

Det är lördag förmiddag i mitten av maj. Jag sitter och funderar på vem jag är, vad jag gör och vad jag vill göra i framtiden.

Saker runt omkring mig förändras väldigt snabbt samtidigt som det känns som att ingenting händer. Är jag vaken eller är jag inte det? Min mage har fungerat bra sedan början av året, men den sista veckan har den börjat bråka igen. Kanske är ett nytt skov på gång, jag vet faktiskt inte. Att leva med Ulcerös Kolit och IBS är inte så lätt alla gånger. Jag är trött av att vara begränsad och att inte kunna göra det jag vill alla gånger.

Jag känner att min vardag går lite ryckigt, ibland rullar allt på och går framåt och sen bromsas saker upp och står still. Jag hoppas det inte blir något allvarligt skov den här gången och att mina framtidsplaner ska få en tydligare kontur.