Självmord


Jag vill förhindra självmord

På internet är det lätt att hitta tips på hur man kan ta självmord. Jag vill genom det här inlägget sprida tips på andra vägar bort från det jobbiga, från ångesten och självmordstankarna.

När allt känns mörkt och tungt, när du tror att alla vägar är borta, andas och försök behålla lugnet. Det finns hjälp att få, det finns människor som vill lyssna och förstå hur du har det. Du är inte ensam!

Ta kontakt med någon du kan prata med, någon du känner, någon som kan lyssna. Det kan handla om en pastor eller präst, en psykolog, kurator eller vårdcentralen. Om du inte känner att du blir tagen på allvar, prata med någon mer. Här är några webbplatser som är värda att besökas.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat