Hela Kyrkans Hemsida

I maj hålls en konferens i Linköping som heter Hela Kyrkans Hemsida, en heldag om hemsidebygge och sociala medier för församlingar. Just nu har dom en tävling för att ta fram en logga. Här är mitt första förslag, kanske gör jag flera framöver.

Loggan är tänkt att påminna om ikoner för sociala medier. Den innehåller ett kors och som även om man tittar lite snett kan bilda en fisk som är en symbol för kristna. Texten Följ mig kopplar jag både till Jesus som uppmanar oss att göra det. Follow me, eller Följ mig är också ord som ofta finns med när man ska följa bloggar, twitter, podcast med mera.

www.helakyrkanshemsida.se


One Reply to “Hela Kyrkans Hemsida”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat