Gör jag rätt?

Just nu ser jag inte framtiden helt klart för mig. Jag har olika möjligheter, men av någon anledning känns inget hundra.

Jag har sökt och kommit in på Journalistlinjen på SVF i Jönköping, och idag var det upprop. Jag fick precis ett samtal därifrån och bekräftade att jag inte ska gå kursen. Efter det samtalet har jag haft tanken i huvudet hela tiden: Gör jag rätt? Det kanske var meningen att jag skulle gå Journalistlinjen…

Jag väntar besked på att bli antagen till en kurs på Linnéuniversitetet här i Växjö som heter ”Arbetslivspedagogik – lärande, utveckling och ledarskap i organisationer”. Den kursen är på heltid denna termin och känns intressant, men den leder inte lika tydligt mot vad jag ska göra.

När det gäller ungradio så står organisationen i ett vägval. Vår projektansökan har blivit avslagen och det gör att vi inte kan arbeta så mycket som tidigare. Hur mycket och om det är jag som ska arbeta är ännu inte bestämt. Vi kan satsa och söka nya projektbidrag och skapa nya samarbeten som säkert kan leda ungradio framåt. Men vägen fram till konkret verksamhet är ganska lång. Jag vill kunna satsa min tid på att inspirera och hjälpa unga som sänder radio, inte på pappersarbete och ansökningar.

Många tankar far runt i mitt huvud, och det är en riktig röra. Vad gör man i livet alla dom gångerna man kan välja? Ibland vill man bara att det ska bli. Gör jag rätt? Jag vet inte det just nu.


One Reply to “Gör jag rätt?”

  1. birgitta hagman

    Hej Anders. Personligen tror jag att du gjorde rätt val. Om du kände dig tveksam till utb i Jkpg …just nu…så tror jag att Herren istället kommer att leda dig till ett annat sammanhang i höst…som kommer att kännas mera rätt. Ber för dig. Birgitta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat