Vår elefant Tumaren!

Nu har vi blivit elefantfaddrar för denna söta och fina elefantflicka Tumaren. Hon bor i Kenya och är föräldralös. Bli fadder du med och se till att sånna hära gudomligt sötisa elefantos får ett bättre liv.

www.sheldrickwildlifetrust.org


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat