Nu flyttar bloggen igen

Nu var det dags igen. Den här bloggen har fått en ny adress. Den här gången den kanske mest logiska, nämligen www.andersjosefsson.se
Dessutom måste jag passa på att tipsa om www.emmalu.se som är min sambos blogg där man kan följa hennes liv och hennes stora krativitet. Målningar, foton, grafiktryck, smycken, musik och mycket mer, spana in! Även den bloggen har precis fått en ny adress.

www.emmalu.se
www.andersjosefsson.se


3 Replies to “Nu flyttar bloggen igen”

  1. Linus

    Haha! Du samlar på adresser 😉

    Du jag såg en bra reklam imorse från Unicef. Hittade den tyvärr inte på deras hemsida(hade tänkte bjuda på en länk) Men det var bra och tänkvärd såhär i juletid och jag tänkte direkt på reklam/tro!

  2. Anders Josefsson

    Nej det har jag inte gjort, bara en tillfällig formsvacka skulle man kunna säga =) Loopia som sköter den har strulat till det lite, förhoppningsvis är allt som det ska imorgon igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat