Första dagen på andra veckan

Idag är det måndag och det är nu andra veckan av utbildningen samhällsentreprenörer börjar för min del. Förra veckan var fokuset helt att lära känna varandra och nu denna vecka är det mer genomgångar av innehåll i utbildningen och dags att skriva ner en massa mål på saker man vill genomföra och lära sig under året.

Jag hoppas att detta kommer bli bra, kommer nog lära mig mycket under det här året.

www.samhallsentreprenorer.se


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat