Status just nu

Den senaste tiden har jag mer och mer växt in i identiteten som radiojournalist och företagare och det känns riktigt bra. Jag har flera spännande projekt på gång framöver.

Jag sökte jobb som producent för en talkshow i P3 och skapade då kreativradioledare.se för att kunna visa upp vem jag är och vad jag gjort. På sidan har det kommit in ett helt gäng kommentarer och jag är jätteglad för det stöd jag känt och är stolt över att jag har satt avtryck. Tack för det! Sidan kommer finnas kvar som en portfolio över vem jag är, för jag är och kommer förhoppningsvis fortsätta vara en kreativ radioledare. Jag hade inte hört något om hur processen gått, tills idag då ett mail kom med texten ”vi har nu valt att tillsätta tjänsten med annan sökande.” Så nu håller jag ögon och kanske framför allt öronen öppna efter redaktioner som söker efter en person som mig.

Förra veckan deltog jag i en utbildning för producenter i radio och tv som var väldigt bra. Min roll och mitt kall är att arbeta som producent eller redaktör av något slag där jag både för använda mitt ledarskap, min kreativitet och mina erfarenheter och kunskaper om att skapa bra och spännande radio som berör.

Igår var jag i Halmstad för att spela in nya avsnitt av Unga panelen och det är alltid roligt att träffa Moa, Leo och Sebastian. Om du inte lyssnat tidigare, gör det nu. Här finns ett gäng sända avsnitt av Unga panelen