Vad har du för dröm?

Martin Luther King är en förebild, en person som hade en dröm och som genom sitt liv förändrade sin omvärld med den drömmen. Idag är det hans dag och därför tänkte jag att du precis som jag vill se och lyssna på hans tal ”I have a dream”

Martin var precis som jag baptist, för mig innebär det bland annat friheten att tro och friheten att inte göra det. Vad har vi för drömmar idag? Vilka problem och svårigheter i samhället vill vi förändra?

www.martinlutherking.se


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat