Julklapp till Emma

Du betyder så mycket för mig. Jag längtar efter att gå vidare i livet tillsammans med dig.

Min klapp till dig är svår att beskriva, till och med i ett blogginlägg som det här. Jag hoppas jag har tid på mig att fortsätta lära känna dig, för det är det jag vill.

Vi är på väg.


One Reply to “Julklapp till Emma”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat