Gamla modellfoton

Jag håller på för fullt att flytta bilder till vår nya dator. Då snubblar man över gamla foton som man nästan glömt bort. Så jag tänkte att jag gör ett galleri här med några av dom. Fotografen är så klart Emma.

Alla dessa foton har Emma Lundqvist tagit.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Namninsamling Fler badbryggor vid Sveriges badplatser

På många platser tas bryggor och badstegar bort när hösten kommer. Självklart förstår jag att detta kan bero på att skydda bryggorna från frost och is och inte slita på badstegar i onödan. Men vi är många som vill kunna bada mer under årets kalla månader och därför vill vi att det investeras i fler bryggor och badstegar som klarar av vintern.

Skriv på namninsamligen

Podden Badat