Saker rullar igång

Just nu händer många saker i mitt liv, och man kan säga att min vardag håller på att förändras. Idag är den den 1 februari, en dag jag sett fram emot ett bra tag nu.

Från och med idag är jag inte sjukskriven längre, min mage är inte helt bra men jag känner mig stark nog att börja jobba igen.

Jag jobbar nu halvtid med ungradio och halvtid med Öppna Kanalen Växjö, så det är media för hela slanten.

Utöver det har jag mitt företag Typiskt Anders som nu kommer ligga på sparlåga och engagerar mig i Missionskyrkan Växjö och flera andra föreningar.

ungradio

Mitt arbete i ungradio handlar mycket om att inspirera och hjälpa radiointresserade ungdomar. Vi kommer nu satsa stort på Radioresursen, ett bollplank via facebook, twitter, telefon, mail och msn. Jag kommer även kunna hjälpa till med mer praktiskt arbete, som att ta fram marknadsföring eller söka pengar till olika radioprojekt.

Öppna Kanalen Växjö

På Öppna Kanalen Växjö ska jag arbeta med marknadsföring, medlemskontakter och arbeta med att hitta olika typer av projekt och samarbeten som utvecklar kanalen.

Typiskt Anders

Mitt företag finns kvar men jag kommer inte arbeta aktivt i det just nu med att locka kunder. Jag kommer säkert ha någon enstaka föreläsning eller blogga lite på reklamtro.se, men det blir i en liten skala.

Missionskyrkan Växjö

När det gäller min fritid är jag aktiv i Missionskyrkan Växjö. Jag har precis blivit vald till Verksamhetsordförande för SMU som är församlingens barn och ungdomsarbete. Församlingen har beslutat att under tre år satsa på Barnens och ungdomarnas år, vilket gör att många kommer vara engagerade. För trovärdigheten är det jätteviktigt att det inte blir fina ord eller bara ett dokument, utan att barn och ungdomar sätts i främsta rummet i allt församlingen gör.

Så här ser mitt liv ut just nu när det gäller arbeten och ideella engagemang. Det är mycket, men det är roliga och utmanande saker och jag vet att jag måste sätta gränser och inse att jag inte kan förändra och utveckla allting på en gång. Jag är också beroende av människor runt omkring och min tro är viktig.

www.ungradio.se
www.okv.se
www.typisktanders.se

www.missionskyrkanvaxjo.se

One thought on “Saker rullar igång

  1. Kul att det händer lite i ditt liv;) Hoppas magen blir bättre och du kan jobba på som du själv önskar och vill. // M

Comments are closed.