Hej då Stockholm.

I förrgår var jag med AnnaSara och Kristian på Cirkus då GodEl fyllde 10 år. En märklig gala med artister, utdelning av pengar till välgörenhetsorganisationer och en hel del prat. Som en blandning av en firmafest, kalas, konsert, stödgala, prisutdelning och reklamjippo. Höjdpunkten var hur som helst Electric Banana Band och Marit Bergman som verkligen levererade!

Igår var jag på seminarium på slottet med temat ”Värdebaserat Ledarskap – Att växa genom att utmana mina gränser”. Många samtal och tal om att våga misslyckas och utmana sig själv och andra. En höjdpunkt där var Loreen som gav en skön paus i tänkandet och samtalen.

Här är en kort film som ger en liten bild av vad som hände.

Ett stort stort grattis till årets stipendiater av Kompassrosen, jag kan inte riktigt förstå att det nu är hela fem år sedan jag själv stod där och tog emot stipendiet…

Idag har arbetet med valberedningen för Ung Media satt fart på allvar då vi har planerat, tänkt, formulerat och satt plan för hur rekryteringen av personer som ska driva Ung Media framåt framöver startat.

Nu på väg hem igen genom landet på tåg. Är helt slut, men ganska glad.