Omställning pågår

Det är nu bara en vecka kvar av sommarprojektet i Jönköping och det känns både bra och lite tråkigt. Jag skulle gärna fortsätta jobba med liknande projekt eftersom det bästa som finns är att se människor utvecklas. Att driva mediaprojekt med ungdomar kommer jag troligen fortsätta med i en eller annan form.

SVF - Södra Vätterbygdens Folkhögskola

I onsdags fick jag besked om att jag är antagen till Journalistlinjen på SVF i Jönköping. Jag kommer studera ett fördjupningssår där jag dels kommer lära mig mer om journalistik och dels utveckla mig inom radio. Det känns väldigt bra och jag ser verkligen fram emot det här året som väntar.

Samtidigt är det inte helt lätt att ställa om sig. Jag kommer ni veckopendla och finnas i Växjö på helger och Jönköping i veckorna. Jag är lite orolig för att jag kommer känna mig lite rotlös med två hem, men det får helt enkelt gå. Att inte bo med Emma på samma sätt kommer absolut bli en omställning.

Jag funderar även över mina ideella engagemang som jag har för att komma fram till hur jag ska prioritera och vad jag ska välja bort för att kunna satsa fullt ut på utbildningen. Omställning pågår.

One thought on “Omställning pågår

  1. Grattis! Kan tro att det blir en omställning att få 2 boende. Men så spännande!! Lycka Till!! 
    Ps! Har mailat dig. Har några frågor om Växjö!! 
    Ha en skön dag.. kanske lika varmt i växjö som i Linköping.
    JB

Comments are closed.