Ibland bara trivs man

Anders Josefsson

Just nu trivs jag.

Jag jobbar med saker som jag tycker är roligt, är engagerad i verksamheter som jag är stolt över och känner att jag mår bra.

Efter en period av sjukskrivning på grund av min krånglande mage så har jag nu jobbat i drygt en månad. Jag arbetar halvtid på Öppna Kanalen Växjö med projektansökningar och marknadsföring och halvtid med ungradio där jag supportar ungdomar som sänder radio.

På min fritid umgås jag med Emma, då trivs jag som bäst. I min roll som Verksamhetsordförande för SMU Växjö finns den fler utmaningar, men också väldigt många grymma människor som jag trivs att arbeta ihop med. Jag går också en kurs som heter Värdebaserat Ledarskap, som är en riktigt bra kurs för ungdomar i idéburen verksamhet som vill bli bättre ledare. Jag har genom kursen fått arbeta mycket med mig själv, vem jag är, vad jag är bra på och vad jag inte är bra på.

Den här månaden har varit intensiv, men väldigt rolig och lärorik. Många saker har hänt men jag har inte känt mig stressad, utan kunnat behålla lugnet. Min mage funkar och jag känner mig glad.